Cautare

1276 de rezultate pentru "nr telefon" (2.65 secunde)
El a precizat ca a vorbit la telefon cu Nastase despre motivele criticilor sale la adresa conducerii PSD, considerand ca acesta a avut unele frustrari.
Directorul regiei, Liviu Ionita, a sustinut prin telefon ca oamenii sai nu lucreaza, ci doar acorda "asistenta tehnica", desi jurnalistii se aflau chiar la locul interventiei, unde actionau personalul imbracat in echipamentul regiei si masini cu numerele acesteia.
“Am vorbit la telefon cu Toader inca de luni si l-am intrebat ce are de gind sa faca. Mi-a raspuns ca are doua puncte importante pe care doreste sa le rezolve inainte de orice.
"Daca doreste sa aiba o discutie cu mine poate sa dea un telefon. Putea sa o faca din prima clipa cand a citit acest interviu.
El a adaugat ca discutii pe aceasta tema au aparut si in urma cu doi ani, atunci cand a fost acuzat ca i-a dat telefon procurorului general al Romaniei pentru a interveni, insa s-a dovedit ca nu a fost nimic adevarat.
In privinta telefoanelor de felicitare, mai exact daca se asteapta sa-i ureze "La multi ani" Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu a spus: "Eu astept telefon de la prieteni apropiati, nu astept telefoane de convenienta".
Adela Omar a declarat ca, impreuna cu cei sapte copii, a incercat sa plece din tara pe baza unei procuri trimise de Omar Hayssam in urma cu aproximativ o luna, din Liban. Aceasta a mai spus ca mai vorbeste "din cand in cand" cu sotul ei la telefon.
Traian Basescu trebuie suspendat pentru ca el conduce prin telefon PD. Pina si Emil Boc s-a saturat sa mai fie regele playback-ului politic si sa mimeze rolul de presedinte al PD", a precizat Dorin Otrocol.
nume, prenume, telefon, fax si mail. Solicitam un raspuns, la adresele de email: (...), pana cel tarziu luni, 26.02.2007".
Presedintele Romaniei a intervenit aseara, in direct, prin telefon, la emisiunea "Intre bine si rau" de la TVR 1, unde era invitat premierul Tariceanu.
Noi, spre exemplu, si acum avem facturi la telefon neplatite", a declarat Marilena Bogheanu, directoarea ADR Sud-Vest Oltenia. Aceasta s-a plans si de faptul ca plecarile in teritoriu inseamna costuri mari.
Nervos, Traian Basescu a pus mana pe telefon si a intervenit in emisiune rugandu-l pe premier sa nu mai minta.
Imediat dupa aceasta afirmatie a premierului, presedintele a intervenit in emisiune, prin telefon, spunand ca premierul confunda situatiile celor doua biletele, respectiv biletul trimis de Tariceanu catre Basescu pentru firma Petromidia si cel trimis de Basescu catre ministrul Seres pentru firma Alro.
De fapt, a intervenit ca un mojic pe telefon la o emisiune la care nu a fost invitat", a declarat Ludovic Orban.
Directorul adjunct al noii Directii de investitii si integrare europeana, Sever Bordu, despre care toti colegii spun ca se ocupa de proiectul bulevardului Nicolae Titulescu, nu a raspuns la telefon.
"Din ianuarie, de la instalarea mea in functie, nu am primit niciun telefon pentru a influenta preturile sau politica energetica.
Primarul Clujului a vorbit dumi-nica la telefon cu presedintele suspendat Traian Basescu si a primit ieri un cos de flori din partea presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara.
"Nu putem amenaja sectiile de votare si sa tragem firele de telefon cu elevii in clase. Primarii nu pot lucra cu copiii peste ei", a declarat prefectul.
Cetatenii interesati sa se implice in observarea referendumului din 19 mai sint invitati sa sune la telefon 0721-264.482, sau pe e-mail la [email protected], persoana de contact:
"Am ajuns ca in 2007 sa-mi fie teama sa vorbesc la telefon, sa-mi fie teama sa am o conversatie privata cu un prieten si sa am tot timpul institutiile statului ascultand si stand la presiune, comandate de Traian Basescu", a spus Geoana, intr-un talk-show al TVR1.
google-analytics.com